Circuit

This is the default teaser text option. You can remove or edit this text under your "General Settings" tab. This can also be overwritten on a page by page basis.

RC de Fivelcrossers

Circuit RC de Fivelcrossers

Afmetingen en opzet baan
De baan heeft een lengte van 310 meter en is 4 meter breed. Er zitten 7 spring heuvels in waarvan 1 dubbelsprong en 2 wasborden. Daarnaast zijn er drie kombochten. De baan is volledig voorzien van kunstgras. De rijdersstelling bevindt zich op ruim 2,5 meter zodat een goed overzicht van gegarandeerd is.

Faciliteiten
De sleutelplaatsen zijn verhard en overdekt. Stroom is voldoende voorhanden en er kan gebruik gemaakt worden van de zeer nabij gelegen kantine van de fietscrossbaan.

Voor welke auto’s is de baan geschikt?
De baan is vooral gemaakt voor buggy’s en truggy’s in schaal 1/8. Het maakt niet uit of je brandstof of elektro rijdt. Echter er wordt ook door een aantal mensen met Big Scale gereden. Soms maken deze gebruik van een kleine aanpassing.

Lid worden
Als lid van de Fivelcrossers krijg je een sleutel en kan je tijdens de clubtijden altijd komen rijden. Contributie voor jeugdleden tot 18 jaar bedraagt € 40,- Contributie voor leden boven de 18 jaar bedraagt € 80,- Het seizoen loopt van 1 April t/m 31 Maart.
Lid worden kan door het invullen van inschrijfformulier.

Gastrijden
Als je wilt rijden moet je je eerst aanmelden!
Bel D. Buze 06-22508745.
Gastrijden kost € 10,- per dag.

Contactgegevens

RC de Fivelcrossers
Opwierdeweg 59
9902 RB, Appingedam

MailNeem contact met ons op »

Facebook

Circuit RC de Fivelcrossers
* Klik op plattegrond voor vergroting

    No Twitter Messages.